Zupy:

Krem z selera, chipsy z czosnku, olej jabłkowy – 10,00 zł

Flaki z Lina, chleb piwny własnej produkcji – 14,00 zł

Pikantna zupa rybna, chleb piwny własnej produkcji – 16,00 zł

Przystawki:

Sałatka z kalarepy, ser własnej produkcji, wędzony trewal, blanszowana marchew, kasza kuskus, chipsy z selera – 15,00 zł

Łosoś marynowany w cytrusach i buraku, puree marchew, kukurydziany placuszek, farba z oliwek, piana z cytrusów, żel malina, mix sałat – 26,00 zł

Pierożki z wędzoną makrelą, puree z selera aromatyzowane cytryną , orzechy karmelizowane z chili, chipsy z batata, puder z palonej brzozy – 16,00 zł

Rybny zestaw: wędzona makrela, śledź marynowany, łosoś wędzony, sałatka ziemniaczana, pikle z kalafiora, chleb piwny własnej produkcji – 23,00 zł

Tatar wołowy do wyboru: Tatar z bawety wołowej/lub polędwicy wołowej, marynowana szalotka, quinoa, sianko z selera, żółtko sous-vide, musztarda, chleb piwny własnej produkcji – 23,00 zł / 32,00 zł

Dania Główne:

Lin, kasza bulgur, duszone warzywa, puree warzywne, sos pietruszkowy, marynowany burak – 35,00 zł

Szczupak, ziemniaki panierowane, pieczone warzywa, puree kalafiorowe, sos z szyjkami rakowymi, marynowana cukinia – 39,00 zł

Pieczony Łosoś, puree z marchwi aromatyzowane pomarańczą, ziemniaki opiekane, chutney mango, pikle z dyni, galaretka z buraka – 36,00 zł

Makaron tagliatelle, łosoś wędzony, pesto brokuł, chili – 23,00 zł

Stek wołowy do wyboru: Stek z antrykotu sezonowanego/lub polędwicy wołowej, puree ziemniaczane z pieczonych ziemniaków, cebula marynowana, sos demiglace, surówka z białej rzodkwi, śliwka w śliwce – 58,00 zł / 69,00 zł

Żeberka wieprzowe, ziemniaki pieczone, sos BBQ , cebula duszona w cydrze, sałatka z jarmużu i gruszki – 29,00 zł

Desery:

Ciastko dyniowe, kakaowa kruszonka, piana rozmarynowa, żel porzeczka, słony karmel, lody śmietankowe – 15,00 zł

Ciastko brownie, kakaowa kruszonka, lody waniliowe, żel cytryna, żel wiśnia – 16,00 zł

Facebook